1

Geen ervaring nodig wij zorgen voor jouw kickstart!

2

Flexibele tijden jij bepaalt

3

Events feestjes horen erbij!

Dé plek voor een commerciële (bij)baan

Dé plek voor een commerciële
(bij)baan.

 

✔️Geen ervaring nodig. Vanaf 16 jaar start het salaris met € 9,32 per uur, tot maximaal € 16,08 voor 21+*

✔️Flexibel. De keuze is aan jou! Jij hebt de vrijheid om te bepalen wanneer je werkt.

✔️Events. Ervaar geweldige feesten en activiteiten! Leer collega's beter kennen en maak vrienden voor het leven.

YOUR FUTURE IS CALLING

Wat vinden onze collega's?💪

Join the team!

image
Christiaan
Floormanager
“Werken bij 2Contact heeft mij enorm geholpen om mijn sales en klantcontact skills te ontwikkelen. Ook heb ik bijvoorbeeld geleerd hoe abonnementen in elkaar zitten, of hoe contracten eigenlijk werken. Dingen waar ik nog niet zoveel mee in aanraking was gekomen. Op dit moment heb ik een volgende stap gemaakt en word ik opgeleid tot Floormanager. Nu leer ik over feedback geven, analyseren en rapporteren - vaardigheden...
image
Nick
Operations Manager
"Bij 2Contact krijg je de kans om snel door te groeien naar managementfuncties. Er is ruimte voor iedereen om te groeien en snel te leren leidinggeven, wat ons een unieke plek maakt om je carrière te starten én te ontwikkelen​​. Wat mij betreft kies je dus voor 2Contact als je méér wilt dan alleen maar uitvoerend werk. Méér dan ‘gewoon’ een bijbaan.”
image
Maureen
Commercieel Klantadviseur
“Werken bij 2Contact heeft me heel erg geholpen bij mijn communicatievaardigheden. Beter uit mijn woorden kunnen komen, wat meer mijn mannetje durven staan. Ik ben communicatief gewoon veel sterker dan voordat ik hier binnenkwam. Daarnaast kreeg ik ook snel meer verantwoordelijkheden in de rol van Floor Manager en Contact Manager. Dat leerde me zoveel over afspraken nakomen, met cijfers omgaan, mensen coachen. Ik kwa...
image
Cindy
Senior Campaign manager
"Ik kwam bij 2Contact voor een baan naast mijn creatieve activiteiten, zoals het geven van danslessen en optredens. Eigenlijk was ik op dat moment vooral ‘in between jobs’, maar ik vond het zo leuk en was er ook zo goed in, dat ik binnen drie maanden de kans kreeg om te gaan managen. En dat vond ik nóg uitdagender. Inmiddels zit ik alweer 15 jaar. Dat ik hier nog steeds met veel plezier zit, komt door een aantal din...
image
Bouke
Campagne manager
“Wat 2Contact wat mij betreft onderscheidt, zijn de leerervaringen en de doorgroeimogelijkheden." Hier leer je niet alleen verkoop- of service skills om in te zetten op de campagnes waarop je werkt, maar ook algemene vaardigheden die je in veel meer situaties kunt gebruiken. Denk aan het de-escaleren van discussies of gewoon het behalen van je gelijk in discussies met je vrienden. In een open en relaxte sfeer leer je...

Waarom werken bij 2Contact

Van Pizzabezorger tot Sales Expert? Of als scholier transformeren tot een vlotte verteller? Bij 2Contact geloven we in jouw kracht, ongeacht je huidige positie. Of je nu begonnen bent als pizzabezorger en droomt van een carrière als sales expert, of als scholier de ambitie hebt om je te ontwikkelen tot een vlotte verteller – bij ons kan het!

Wij bieden je de ideale omgeving om jouw vaardigheden te ontplooien én door te groeien. Of je nu al ervaring hebt in sales of net begint aan jouw reis, 2Contact staat klaar om jouw ontwikkeling een flinke boost te geven!

Bij 2Contact draait alles om de ultieme bijbaan in klantcontact. Hier werk je niet alleen voor de grootste A-merken, maar ontwikkel je jezelf ook nog eens bij elk gesprek tot een ware sales expert.

En het beste van alles? Jij hebt zelf de regie over je werktijden. Thuiswerken? Zeker, dat kan ook! Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor het de perfecte (bij)baan is naast je studie.

Of je nu kiest voor gedeeltelijk werken vanuit huis of op ons gezellige kantoor in Amsterdam, Haarlem of Den Bosch, je krijgt volop ruimte om te leren, te experimenteren en zelfs door te groeien. Wist je dat meer dan driekwart van onze Managers ooit begonnen zijn met bellen?

Hier om je heen ontmoet je mensen zoals jij: net zo enthousiast, net zo gedreven. Jouw collega’s van vandaag kunnen zomaar je vrienden van morgen worden.

Toekomstbestendige vaardigheden aanleren? Kom werken bij 2Contact!

Your Future Is Calling.

 

* All-in loon is inclusief vakantiegeld en- dagen.