1

Geen ervaring nodig wij zorgen voor jouw kickstart!

2

flexibele tijden jij bepaalt

3

events feestjes horen erbij!

Thuiswerken

Thuis aan de slag

Achteraan sluiten in de file. Als haringen in een ton in je stoptrein. Gehaast je kind op tijd op school zien te krijgen. Jij staat ‘s ochtends in standje wervelwind.

Je bent wel klaar met elke morgen dezelfde haastklus. Die tijd en energie besteed je liever aan betaald werk. 

En dat komt goed uit. Want bij 2Contact Homies voer je elke dag weer enthousiaste gesprekken met de klanten van onze opdrachtgevers. Gewoon, lekker vanuit huis. Zo start je de dag weer een beetje zen. In je badjas. 

2Contact Homies is ons thuiswerk concept. Speciaal bedoeld om naast een druk leven, snel, zelfstandig én op je eigen tijden aan de slag te kunnen met het beste klantcontact voor onze opdrachtgevers.

Zelfstandig maar nooit alleen

We snappen de verwarring, maar bij 2Contact Homies verpieter jij absoluut niet thuis achter je scherm.

Wij zijn super gedreven om jou alle kneepjes van het klantcontact-vak te leren. Om ervoor te zorgen dat de producten en diensten van onze opdrachtgevers geen verrassingen meer voor jou kennen. 

Hoe we dat doen? Veel, heel veel contact. Onze Contact Managers coachen je continu on the job. Via chat. Via online meetings. Op diezelfde manier houd je nauw contact met je collega’s.

Je zult al snel zien; je bent onderdeel van een actief én betrokken team. 

Tel daarbij onze verkooptrainingen en vele evaluatiemomenten op en je hebt niet alleen veel contact, maar je ontwikkelt je ook nog eens razendsnel tot een sales expert. 

Wie doet wat?

 

Het is heel simpel: jij regelt een computer of laptop, een fijne en rustige werkplek thuis én een bekabelde internetverbinding.

2Contact regelt de rest! Welke rest? Denk aan: een prettige headset om mee te bellen, de installatie van de juiste software op je computer én de intensieve begeleiding en coaching.

Mooi verdeeld toch zo?

 

Meet the homies

We noemden ze al even, onze maandelijkse Get2Gether Meet Ups. Één keer per maand, op een locatie bij jou in de buurt, ontmoet je andere 2Contact Homies. 
Op die dag is er tijd voor verdiepende training, coaching en kun je je Homies eens live diep in de ogen kijken. We sluiten de dag af met een gezellige borrel
Zie je? Zelfstandig werken, maar nooit alleen. 

 

Zullen we maar Homies worden?