1

verdien tot €14 per uur

2

flexibele tijden jij bepaalt

3

events feestjes horen erbij!

Roman, Floormanager

Toen ik twee en half jaar geleden een tussenjaar pakte was ik op zoek naar een flexibele bijbaan die aansloot bij mijn vervolgopleiding (HBO International Business). Toen kwam ik al vrij snel uit bij 2Contact. Ik solliciteerde en kwam binnen bij de gezelligste afdeling van 2Contact, namelijk: KPN.

Ik heb hier ondertussen bijna elke campagne meegedraaid. Van het verkopen van internet en televisie abonnementen, mobiele abonnementen en het behouden van klanten die willen overstappen naar een andere provider. Het fijne aan werken bij KPN is dat je de kans krijgt om kennis op te doen in meerdere vlakken binnen de telecom branche. 

Na 2 jaar gebeld te hebben ben ik een half jaar geleden aangenomen als floormanager binnen de Bu van KPN. Het werken bij 2Contact is erg flexibel en 2Contact geeft je de ruimte om je eigen uren in te plannen. Dit maakt het goed te combineren met mijn opleiding. Verder zijn er binnen 2Contact voldoende doorgroeimogelijkheden wat lekker staat op je CV en goed is voor je verdere carriere. Een ideale dag voor mij als floormanager is wanneer ik andere mensen kan coachen en ze zien groeien. Mijn doel is om mensen beter te laten worden in het werk en zo het maximale uit zichzelf te halen. 

Voor mij is 2Contact een goede opstap naar een carrière in een commerciële functie. Je verbetert hier je communicatieve vaardigheden en dat is iets wat je, naast je carriere, de rest van je leven mee neemt. 

Bij KPN is er altijd ruimte voor nieuwe aanwinsten en ik hoop je dan ook snel bij ons op de werkvloer te ontmoeten!

Roman, Floormanager