1

verdien tot €14 per uur

2

flexibele tijden jij bepaalt

3

events feestjes horen erbij!

Lars, Operations manager

Wie ben jij?

Lars Vennings en 34 jaar oud en ik ben operations manager van een Business-unit binnen 2Contact. Ik werk het meest van de tijd in Den Bosch, maar ben ook regelmatig in Nijmegen en Haarlem te vinden. Ik heb een opleiding bedrijfskunde afgerond en ben nu nog bezig met mijn laatste jaren bestuurskunde. Samen met Riquette van Brunschot en een geweldige groep teamleiders en klantadviseurs proberen we iedere dag de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen in het perfecte gesprek.   

Waarom werken bij KPN/DPG/Goede doelen?

In onze business-unit wordt er onder andere gebeld voor verschillende goede doelen en voor de uitgeverij DPG media. In de gesprekken van de goede doelen halen we geld op om belangrijke (Maatschappelijke) problemen te kunnen oplossen. Een gesprek waarin de klantadviseur op een persoonlijke manier, samen met de respondent op zoek gaat naar de redenen om onze fondsen te steunen. In de gesprekken voor DPG bellen we met een fantastisch aanbod voor de leukste tijdschriften van Nederland. We kunnen iedere respondent wel een passend aanbod maken. 

Voordelen werken bij KPN/DPG/Goede doelen

Iedere callcentermedewerker werkt aan zijn commerciële vaardigheden, maar binnen onze Business-unit leer je ook nog eens veel over de omgang met verschillende doelgroepen. Ieder gesprek spreek je een nieuw persoon met nieuwe behoeftes. 

Hierdoor leer je nog beter in te spelen op wat je hoort en kan je samen met de respondenten het gesprek positief afsluiten.

Op onze afdeling heerst een groot teamgevoel en wordt er veel waarde gehecht aan jouw authenticiteit. Voel jij je ook altijd snel thuis in een team en wil je heel graag persoonlijke verkoopgesprekken voeren? Solliciteer dan bij ons.

Lars, Operations manager