1

verdien tot €14 per uur

2

flexibele tijden jij bepaalt

3

events feestjes horen erbij!

Fleur, Operations manager

15 jaar geleden was ik op zoek naar een bijbaan. Ik wilde graag met vrienden werken én mijn communicatie skills verbeteren. Mijn opleiding Media, Informatie & Communicatie ging destijds bijna van start en ik wilde vóóral ook wat leren van het werk dat ik deed. Zo kwam ik bij 2Contact op de Vodafone retentiecampagne terecht.

Al snel werd mijn commerciële mindset aangewakkerd. De gezelligheid met collega’s op de werkvloer, borrels, trainingen en opleiding zorgden voor een goede combinatie tussen work hard & play hard.

Na een tijdje gebeld te hebben werd ik gescout door de Operations Manager van die tijd, die vroeg of er interesse was in een functie als Contact Manager. Voor mij was dit goed te combineren tijdens de studie en een leuke opstap om op relatief jonge leeftijd een leidinggevende positie te bekleden. Ik haalde veel voldoening uit de opleiding van nieuwe medewerkers: hen te zien opbloeien binnen het verkoopvak en week na de week de resultaten met het team te zien verbeteren.

Nu ben ik alweer wat jaren met veel plezier Operations Manager binnen het VodafoneZiggo account. Een heel veelzijdig account met een diversiteit aan campagnes (service, retentie, acquisitie). Allen met één belangrijke gemene deler; de klant, na een scan van alle behoeftes van het gehele huishouden, een totale telecommunicatie oplossing te bieden.

Wat het werken voor VodafoneZiggo zo leuk maakt is dat we werken voor de crème de la crème op telecomgebied. Het portfolio is divers, je hebt tal van mogelijkheden qua aanbod. Oftewel: je leert hier echt de fijne kneepjes van het klantcontact. Daarnaast zijn er mooie doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf waardoor je aan je CV kunt bouwen. Daar pluk je in de rest van je verdere carrière de vruchten van.

Nieuwe collega’s zijn meer dan welkom op 1 van onze campagnes om samen te zorgen voor blije klanten. We hopen je snel op onze afdeling te zien!

Fleur, Operations manager