1

verdien tot €14 per uur

2

flexibele tijden jij bepaalt

3

events feestjes horen erbij!

Werken met de
beste merken!

2Contact is dé plek voor een commerciële (bij)baan. Veel leren én heel veel plezier.
Check hier de merken waar wij dagelijks voor mogen werken.

Onze cultuur

Óf zoek direct een passende (bij)baan

All Vacatures

Brands

Bij 2Contact ga je aan de slag voor de grootste merken. Met jouw stem, ben jij straks het uithangbord van onze opdrachtgever. Jouw enthousiaste toon zorgt ervoor dat klanten nóg tevredener ophangen.

VodafoneZiggo

 

Als Commercieel Klantadviseur VodafoneZiggo voer je commercieel én service klantcontact over de diensten en producten van VodafoneZiggo. Van het verlengen van een mobiel contract, tot het vragen beantwoorden over een bundel. Van het adviseren over een best passend internetabonnement tot aan het samen kiezen voor de beste mobiele telefoon. De producten en diensten van VodafoneZiggo kennen straks geen geheimen meer voor jou!

KPN

 

Als Commercieel Klantadviseur KPN, spreek jij klanten over de producten en diensten van KPN en XS4ALL.

Je belt, wordt gebeld, chat en mailt. Met een breed pakket aan diensten, spreek jij klanten over hun mobiele telefoon, hun internet abonnement of hun televisie pakket. Je hebt klanten met servicevragen, maar ook aan een nóg beter passend pakket!

DPG Media

 

Je hebt hoe dan ook een keer een DPG Media titel in je handen gehad. Van het Algemeen Dagblad tot de Volkskrant. Van Donald Duck tot VT Wonen. De titels van DPG Media worden door iedereen gelezen én gewaardeerd. Jij spreekt bestaande en nieuwe abonnees en kijkt samen met klanten naar de best passende abonnementsvorm. Natuurlijk liggen de titels in grote aantallen bij ons op de werkvloer. Zo blijf jij helemaal bij!